Tilauslennolla metsästysmatkalle

Syksy on innokkaiden metsästäjien kulta-aikaa. Metsästyspäivät kirpeän raikkaassa ilmassa houkuttelevat harrastajia matkustamaan kaukaisiinkin kohteisiin metsästysmatkoille nauttimaan rakkaasta harrastuksestaan.

Metsästyskausi näkyy vahvasti myös Private Skiesilla metsästysmatkoille varattujen tilauslentojen muodossa. Pitkien välimatkojen ja vaikeasti saavutettavien kohteiden sekä runsaiden varusteiden ja metsästyskoirien kuljetuksen vuoksi moni ryhmä turvautuu tilauslentoon matkanteon sujuvuuden varmistamiseksi. Kuljetimme äskettäin esimerkiksi 15 hengen ja kahden koiran yksityisen ryhmän metsästysmatkalle Ruotsiin mukavasti ja kustannustehokkaasti – jatka lukemista, jos haluat kuulla lisää!

Tilauslento ratkaisee metsästysreissuilla monta ongelmaa varusteista ja aseista etäisyyksiin ja lemmikkeihin

Metsästysmatkalle lähdettäessä joudutaan yleensä ottamaan huomioon matkan kokonaiskesto, josta itse matkustuspäivät saattavat pahimmassa tapauksessa viedä leijonanosan. Metsälle lähdettäessä matkan päätarkoitus ei kuitenkaan ole matkustaa vaan viettää mahdollisimman paljon aikaa kohteessa.

Yksityislento onkin tähän loistava ratkaisu, koska se minimoi kokonaismatkustusajan ja on usein huomattavasti nopeampi vaihtoehto kuin muilla kulkuneuvoilla liikkuminen. Tilauslennolla myös seurueen aikataulu on vapaa reittiliikenteen rajoituksista – matkaan voidaan lähteä vaikkapa suoraan töistä työviikon päätteeksi varmistaen, että aikaa riittää metsästyksestä nauttimiseen ja maanantaiaamuna töihin palatessa olo on virkeä. Myös painavat varusteet ja aseet kulkevat kätevästi ja turvallisesti mukana.

Todellinen ajan optimoiminen tapahtuu, kun yksityiskoneen apuna käytetään helikopterilentoa erityisesti vaikeasti saavutettavissa kohteissa. Helikopteri pystyy laskeutumaan lähes minne tahansa, kunhan tarpeeksi avoin lähtö- ja laskeutumistila sekä maanomistajan lupa on varmistettu. Helikopteria ja kevyempää tilauslentokalustoa voi käyttää hyväksi myös riistanlaskennassa.

Tilauslento ratkaisee lisäksi kysymykset liittyen metsästyskoiran matkustamiseen pidemmillä matkoilla. Koiran ottaminen reittilennolle on sekä työlästä että stressaavaa – etenkin lemmikille. Ruumassa matkustava koira altistuu huomattavalle määrälle stressitekijöitä, ja onkin todennäköistä, ettei metsästyskoiran suoritus ole parhaimmillaan reittilennon jäljiltä. Yksityislennolla metsästyskoirat lentävät kuitenkin matkustamon mukavuudessa muun ryhmän seurassa. Voit lukea blogistamme lisää lemmikkien matkustamisesta tilauslennolla.

Yksityiskoneessa metsästyskoiratkin lentävät matkustamon mukavuudessa

15 hengen metsästysmatka Etelä-Ruotsiin Private Skiesin tilauslennolla

Lokakuisena viikonloppuna lennätimme 15 hengen ryhmän metsästyskoirineen viikonlopun metsästysmatkalle Ruotsiin. Ryhmä kerääntyi Helsinki-Vantaan liikelentoterminaaliin vain 15 minuuttia ennen koneen lähtöä, sillä tilauslennoilla aikaa ei tarvitse varata turvatarkastusjonoihin, check-in-kaaokseen tai myöhästyneen lennon odotteluun.

Me Private Skiesilla olimme järjestäneet asiakkaillemme tyylikkään ja optimaalisen kokoisen 19 hengen koneen, jonka siivin lähdettiin kohti Etelä-Ruotsia. Kohteena oli kenttä metsästyskohteen läheisyydessä, jolle on hyvin vähän säännöllistä reittiliikennettä, mutta joka tarjoaa kuitenkin tilauslennoille täyden palvelun. Mikäli matka olisi lennetty reittilennolla Suomesta, olisi matkanteko ollut hyvin hidasta ja suuri osa viikonlopusta olisikin kulunut matkustamiseen.

Matkustajilla oli mukanaan jopa 3 asetta henkilöä kohden, mikä ei kuitenkaan yksityislennolla ollut ongelma, kuin eivät mukana olleet koiratkaan. Kaksi leppoisaa labradoria nauttivat matkasta kovasti. Koirat siirtyivät koneen matkustamoon muun ryhmän mukana ilman häkkejä tai stressiä ruumamatkustamisesta ja koko ryhmän matka sujui molempiin suuntiin leppoisissa tunnelmissa.

19 hengen koneella kuljettu matka kustansi noin 1500€ henkeä kohden. Tyytyväiset asiakkaat olivat erityisen onnellisia siitä, että vain viikonlopun pituisella reissulla matkustamiseen kului minimaalisesti aikaa, matkatavarat, aseet ja koirat kulkivat mukana helposti ja matkaan lähdettiin juuri ryhmälle sopivassa aikataulussa.

Ota yhteyttä – Private Skies järjestää ryhmällesi ikimuistoisen metsästysmatkan

Etsitkö vielä syitä tilauslennon käyttämiseen metsästysmatkallasi? Ota pian yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö, niin kilpailutamme sinulle lennot laajasta yhteistyöverkostostamme ja suunnittelemme kanssasi täydellisen metsästysmatkan.

 

Private Skies toimii yhteistyössä Elämys Groupin kanssa, joka on Suomen arvostetuin tapahtuma- ja matkajärjestäjä. Elämys Group ja Private Skies ovat yhdessä ainutlaatuinen taho, joka ainoana Suomessa pystyy järjestämään tapahtumia ja matkakokonaisuuksia kuljetuksineen minne tahansa maailmassa.