Kaksi päivää ja neljä kaupunkia – tehokas liikematka hoituu bisnesjetillä

Asiakascase: yritysjohdon huipputehokas liikematka Suomessa – 4 kaupunkia ja useita tapaamisia kahdessa päivässä

Erään puu- ja sahateollisuudessa toimivan asiakasyrityksemme omistajat tulivat ulkomailta vierailemaan Suomen toimipisteisiin ja yritystapaamisiin kahden päivän pituiselle matkalle. Koska toimipisteitä on useita ja ne sijaitsevat pitkien välimatkojen päässä toisistaan, aikataulu osoittautui haastavaksi. Tämän lisäksi tapaamiset oli etukäteen sovittu tarkoille kellonajoille, joissa ei ollut joustoa, minkä vuoksi ainoa tapa siirtyä paikkakunnalta toiselle ajoissa oli liikelento.

Private Skiesin tiimi järjesti asiakkaamme kuuden hengen ryhmälle loistavan ja matkan tarkoitukseen sopivan 7-paikkaisen liikelentokoneen. Matkaa varten suunniteltiin vierailuohjelman pohjalta optimaaliset lentoreitit ja aikataulut, jotka varmistivat, että kokoukset saatiin vietyä tehokkaasti läpi ja kohteisiin saavuttiin aina hyvissä ajoin.

Järjestimme matkan siten, että Helsinki-Vaasa -lennon jälkeen kone odotti matkustajiaan yön yli Vaasassa, josta päästiin aamutuimaan matkaan kello 09:00 Kuopiossa alkaneeseen kokoukseen. Vielä saman päivän aikana matkaa jatkettiin Kuopiosta Joensuuhun uuteen tapaamiseen. Useiden tapaamisten järjestäminen eri puolilla Suomea olisi ilman nopeita liikelentoja ollut mahdotonta – jo pelkkä automatka Vaasasta Kuopioon olisi vienyt koko päivän, kun liikelennolla aikaa kului vain vaivaiset 45 minuuttia eikä kentillä hukattu aikaa odotteluun.

Miksi Private Skies?

Tyytyväinen asiakkaamme luotti Private Skiesin palveluun haastavalla ja aikataulultaan tiukalla maakuntiin suuntautuvalla matkallaan, sillä kotimainen asiantuntemuksemme ja henkilökohtainen palvelumme takaa aina matkan onnistumisen ja kilpailukykyiset, läpinäkyvät hinnat.

Etenkin Suomessa tiimimme asiantuntemus ja laaja yhteistyöverkosto erottaa meidät muista toimijoista: tälläkin liikematkalla Suomen maakuntakenttien rajoitetut aukioloajat olivat lisähaaste, jotka Private Skiesin osaamisella ja kontakteilla selvitettiin etukäteen, minkä ansioista kone pääsi aina laskeutumaan määränpäähänsä asiakkaallemme sopivaan aikaan.

Reitti

Helsinki-Vaasa-Kuopio-Joensuu
Lennot 7-paikkaisella liikelentokoneella
6 matkustajaa

Miksi liikelentoja koskevissa referensseissä ei ole käytetty asiakasyritysten nimiä?

Asiakkaidemme yksityisyys on meille ykkösprioriteetti. Liikelentoja tai yritysten charterlentoja koskevissa referensseissä ei ole käytetty asiakkaitamme identifioivia yksityiskohtia, kuten yritysten nimiä tai toiminta-alueita, sillä liikelentoasiakkaillemme yksityisyys on erityisen tärkeää.

Referensseissä kuvatut lennot ovat kuitenkin todellisuudessa lennettyjä, Private Skiesin järjestämiä liikelentoja ja ne on valittu julkaistuihin referensseihin kuvaamaan konkreettisia hyötyjä, joita liikelentopalvelumme ovat asiakkaillemme tuottaneet.