Charterlennot

Lentojen varaamisen ei tarvitse olla enää hankalaa

Tarpeistanne ja budjetistanne riippuen ammattitaitoinen tiimimme kilpailuttaa yhdellä yhteydenotolla niin charterlennot, reittiliput kuin niiden yhdistelmänkin. Aina toiveidenne mukaisesti ja läpinäkyvin, kiintein hinnoin.
PrivateSkies-sisaltokuva-pyorea

Charterlennot

Tilauslento charterkoneella on loistava vaihtoehto moniin eri tilanteisiin – kun kohteeseen ei ole tarjolla suoria lentoja, aikataulu näyttelee tärkeää roolia tai matkaan on lähdössä suuri ryhmä, joka olisi tärkeää saada perille yhtäaikaisesti, on luotettava, kustannustehokas ja vaivaton charterlento loistava vaihtoehto. Olemme kuljettaneet charterkoneilla ryhmiä mm. loma-, konsertti-, golf-, metsästys-, laskettelu- ja pelimatkoilla sekä yritysten satojen henkilöiden virkistysmatkoilla – esimerkkejä on loputtomasti.

Kilpailutamme puolestanne luotettavat charter-operaattorit, etsimme parhaat hinnat, hoidamme turvallisesti yhteistyö- ja sopimusasiat ja järjestämme sekä lennot että tarvittavat lisäpalvelut ryhmän toiveiden mukaisesti. Käytössämme on laaja valikoima eri kokoisia tilauslentokoneita – vaihtoehtoja löytyy siis kaiken kokoisille ryhmille aina muutaman hengen porukasta satojen matkustajien ryhmiin.

Case Telko – joustavat paikkavaraukset reittilennolla pelastivat Telkon matkan Ivaloon

Suomalaisella Telkolla oli tarve lennättää henkilökuntaansa Ivaloon tärkeää asiakastilaisuutta varten. Charterlento ei kuitenkaan osoittautunut kustannustehokkaaksi ratkaisuksi tilanteeseen, joten päädyimme kilpailuttamaan Telkolle tarpeita vastaavat, optimaaliset reittilennot. Private Skiesin joustava ja edullinen reittilippupalvelu osoittautui lopulta Telkolle äärimmäisen tärkeäksi matkan onnistumisen kannalta – ammattilaistemme avulla kaikille matkustajille saatiin paikat lennolle lyhyellä varoitusajalla.