Referenssit

Private Skies on toiminut jo vuosien ajan huipputason palveluvarmuudella, useilla eri mantereilla. Tutustu tarkemmin referensseihimme, joista näet, miksi asiakkaamme ovat valinneet Private Skiesin luottokumppanikseen ja kuinka tilauslentopalveluita voi käyttää tehokkaasti moniin eri tarpeisiin.

Case

Valtran tehokas kotimaan yritysvierailu tilauslennolla

Työntekijöiden aika on kullanarvoista. Matkustamiseen hukattu aika maksaa yrityksille maltaita ja tehokkaasti toteutetut tilauslennot maksavat itsensä takaisin työtyytyväisyydessä ja säästetyissä työtunneissa. Valtra valitsi vuorokauden mittaiselle matkalleen Private Skiesin charterlennon, jolla ryhmä pääsi aamupäivällä hyvin levänneinä ja optimaalisessa aikataulussa Kemiin ja seuraavana aamuna takaisin Jyväskylään.

Lue koko artikkeli »
Case

Uusi strategia piirtyi 100 hengen henkilöstömatkalla Kreikassa

Ulkomailla järjestettävät henkilöstötapahtumat ja -matkat ovat yritykselle suuri panostus, jotka parhaimmillaan vaikuttavat henkilöstön sitoutumisen ja motivoitumisen kautta yrityksen menestykseen pitkällä tähtäimellä. Efima Oy päätti pitkän aikavälin tavoitteiden täyttyessä palkita henkilöstönsä viemällä koko yrityksen työntekijät 5 päiväksi Kreikkaan, Agia Efimialle, ja luotti matkan suunnittelussa ja järjestämisessä Elämys Groupiin ja Private Skiesiin.

Lue koko artikkeli »
Case

Levänneenä peleihin

Asiakascase: SM-liigajoukkue luottaa tiukan pelitahdin keskellä Private Skiesin palveluun Jääkiekon Champions Hockey League on tiukkatahtinen sarja ja joukkueet kiertävät Eurooppaa pelimatkoillaan ahkerasti. Tiukka pelitahti ja

Lue koko artikkeli »
Case

Telkon asiakastilaisuus Ivalossa

Asiakascase: Joustavat paikkavaraukset reittilennolla pelastivat Telkon matkan Ivaloon Telko on suomalainen muovikemikaalien tukkukauppa, jolla on noin 105 miljoona euron liikevaihto ja noin 50 työntekijää. Telkolla

Lue koko artikkeli »