Meistä

Private Skies on niittänyt mainetta maailmanlaajuisesti huippuluokan toimintavarmuudella

Private Skies on niittänyt mainetta maailmanlaajuisesti huippuluokan toimintavarmuudella ja poikkeuksellisella asiakaspalvelulla. Kauttamme on lennetty valtava määrä lentoja useilla mantereilla eikä toimintahistoriamme aikana yhtäkään lentoa ole jouduttu perumaan.

Valtaosa suomalaisista yhtiöistä aina menestyvistä pk-yrityksistä pörssiyhtöihin luottaa palveluumme. Olemme kotimaan lisäksi myös Euroopan tasolla tunnustettu yhtiö ja toimimme yhteistyössä merkittävimpien ilmailun tahojen kanssa. Kuten sanottu, toimintamme ei rajoitu vain Suomesta lennettäviin lentoihin – asiakkaamme turvautuvat tilauslentoihimme runsaasti esimerkiksi Yhdysvaltojen sisällä.

Luotettavuus, avoimuus ja periksi antamattomuus ovat toimintamme peruskivet

Private Skiesilla työskentelee pitkän linjan ilmailu- ja matkailualan ammattilaisia ja laadukas palvelu on meille tärkeä asia. Läpinäkyvät ja kiinteät hinnat takaavat, ettei yllätyskuluja pääse syntymään ja useilla lennoilla sekä matka- ja tapahtumakokonaisuuksissa on mukana Private Skiesin edustaja varmistamassa, että jokainen yksityiskohta menee suunnitellusti.