Matka- ja tapahtuma­kokonaisuudet

Me täällä Private Skiesilla emme kilpailuta vain lentoja ja järjestä matkoja – me luomme elämyksiä

Me täällä Private Skiesilla emme kilpailuta vain lentoja ja järjestä matkoja – me luomme elämyksiä. Kun turvaudut matka- tai tapahtumakokonaisuuden järjestämisessä apuumme, säästät niin aikaa kuin vaivaakin, ja mikä parasta – saavutat helposti matalammat kokonaiskustannukset ja nautit huoletta matkasta.
PrivateSkies-elamykset-pyorea

Matka- ja tapahtuma­kokonaisuudet

Yhteistyössä Elämys Groupin kanssa

Järjestämme matka- ja tapahtumakokonaisuudet yhteistyössä Elämys Groupin kanssa, joka on Suomen arvostetuin tapahtuma- ja matkajärjestäjä. Elämys Group on järjestänyt Suomen yritysmaailman upeimmat elämykset jo vuosien ajan. Vaikuttavaan asiakaskuntaan lukeutuu muun muassa maailmalla mainetta niittänyt Facebookin virallinen kumppani Smartly.io, Suomen Koripalloliitto, Danske Bank, Hartwall sekä Helsingin Jalkapalloklubi HJK.

Yhdessä olemme täysin ainutlaatuinen taho Suomessa – järjestämme tapahtumia, elämyksiä ja matkakokonaisuuksia kuljetuksineen, minne tahansa maailmassa.

Vahvuutenamme on lyömätön palvelukokonaisuus – hiomme elämyksen yksityiskohtaisesti brändätyistä lennoista aina kohdemaan kuljetuksiin, aktiviteetteihin ja ruokailuihin teeman mukaisella ilmeellä, oli kyseessä sitten henkilöstön palkitsemiseen ja sitouttamiseen tarkoitettu matka tai pienemmän ryhmän konferenssiviikonloppu. Suunnittelemme ja toteutamme mm. kokous- ja ryhmämatkat, messu- ja opintomatkat, incentive-matkat ja kick-off -matkat puolestasi kaikki yksityiskohdat ja tarpeet huomioiden.

Ota siis yhteyttä joko soittamalla tai jättämällä tarjouspyyntö – suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen elämys!

Henkilöstön sitouttaminen elämyksen avulla - koko henkilöstö viideksi päiväksi Kreikkaan

Efima Oy päätti pitkän aikavälin tavoitteiden täyttyessä palkita henkilöstönsä viemällä koko yrityksen työntekijät 5 päiväksi Kreikkaan, Agia Efimialle, ja luotti matkan suunnittelussa ja järjestämisessä Elämys Groupiin ja Private Skiesiin. Matka oli unohtumaton elämys kaikille osanottajille – kohteeseen lennettiin Private Skiesin tilauslennolla ja kohteessa työskenneltiin ja pidettiin hauskaa inspiroivassa ja virkistävässä ympäristössä!