Private Skies Luxury

Pohjoismaiden korkea­luokkaisimmat yksityis­lennot, luksus­jahdit ja matka­elämykset.

Yksityislentoja luksusjeteillä

Kauttamme pääset käsiksi korkealuokkaisimpiin luksusjetteihin, joilla lennät tyylillä kohteeseen kuin kohteeseen. Käytettävissäsi on suuri valikoima ylellisiä yksityislentokoneita aina pienistä 6-paikkaisista jeteistä suurempiin koneisiin, joista löytyy muun muassa upeat ja huippumukavat yöpymistilat, loistava viihdevalikoima ja kaikki toiveidesi mukaiset mukavuudet, jotka voit kuvitella.

Eksklusiivisia matka­kokonaisuuksia

Korkealuokkaisten luksusmatkojen järjestäminen on meillä verissä – me Private Skiesilla järjestämme eksklusiivisia matkoja kaiken kokoisille ryhmille, minne tahansa maailmassa. Järjestämillämme matkoilla osanottajat voivat rentoutua ja keskittyä nauttimaan luksuksesta ja loistavasta palvelusta, sillä hintaan kuuluu aina all-inclusive -palvelu. Kaikki huippuluokan ylellisistä kuljetuksista majoitukseen, ruokaluihin, eturivin tapahtumalippuihin ja juhlajärjestelyihin hoituu Private Skiesin puolesta.

Laaja valikoima upeita helikoptereita

Hulppeiden yksityiskoneiden lisäksi valikoimastamme löytyy loistavasti varusteltuja helikoptereita, joiden kyydissä pääset kätevästi todella lähelle kohdetta tai tutustut esimerkiksi New Yorkin kaupunkikuvaan ilmasta käsin. Laskeutuminen helikopterilla onnistuu helposti esimerkiksi pilvenpiirtäjän katolle tai juhlapaikan pihamaalle – saavut siis juhliin tai tapaamiseen tyylillä, joustavasti ja nopeasti.

Laadukkaita luksusjahteja ympäri maailman

Private Skiesilta löydät kaiken luksusmatkailuun yhdestä paikasta – laajasta valikoimastamme löydät yksityiskoneiden ja helikopterien lisäksi myös huippuvarustellut ja hulppeat jahdit useassa eri kokoluokassa. Luksusjahdeillamme matkustat tyylillä, juhlit seurueesi kanssa ja nautit upeista maisemista ja aktiviteeteista kauniissa kohteissa niin Norjassa kuin Välimerelläkin.

Räätälöidyt skandinaaviset matkakohteet tytäryhtiömme Nordique Luxuryn kautta

NORDIQUE Luxury Travel Concierge tarjoaa ainutlaatuisen pääsyn räätälöityihin pohjoismaisiin elämyksiin. Henkeäsalpaavista panoraamakuvista Norjan vuonoista joulun taikuuteen Lapissa tai uppoutumiseen tanskalaiseen muotoiluun, kunnioitusta herättävät seikkailut on taitavasti suunniteltu ylittämään vaativimmankin matkustajan suurimmat mielikuvitukset.