Liikelennot

Tilauslento on useimmissa tapauksissa liikematkoilla optimaalinen kuljetusratkaisu

Kun yrityksen avainhenkilöitä lennätetään ympäri maailman liiketapaamisissa, ovat mukavuus, turvallisuus, helppous ja tehokkuus tärkeissä rooleissa.
PrivateSkies-liikematkailu-2-pyorea

Liikelennot

Liikematkoilla reittilentojen käyttäminen on useimmiten hankalaa tiukkojen aikataulujen, haastavien reittien ja matkustamisen tehottomuuden vuoksi. Perinteisiä reittilentoja käytettäessä tulee usein kokonaiskuluissa huomioida matkustamiseen hukatut työtunnit, hotelliyöt, juna- ja taksimatkat, mahdolliset lentojen peruutukset ja myöhästymiset. Kiireisten, tärkeitä liiketapaamisia hoitavien työntekijöiden aikatauluissa ei ole tilaa tehottomaan matkantekoon kulutetulle ajalle.

Yksityisillä liikelennoilla on osoitettu olevan lukuisia hyötyjä aina ajansäästöstä työhyvinvoinnin kohotukseen. Sen lisäksi, että pidät huolta työntekijöiden työhyvinvoinnista ja luot vaikutuksen asiakkaisiin, tilauslennolla säästetty aika on säästettyä rahaa. Tilauslentojen aikataulut suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja siirtymät tapahtuvat tehokkaasti, minkä lisäksi lennolla matka-ajan voi hyödyntää työntekoon.

Optimaalisten lentoreittien myötä voidaan matkasta tehdä myös ekologisempi, erityisesti syrjäisempien kohteiden osalta. Tärkeintä on aina valita sopivin kalusto ja operaattori kullekin matkalle – kauttamme pääset käsiksi potkuriturbiinikoneisiin, pieniin ja isoihin liikesuihkukoneisiin sekä huippuluokan luksusjetteihin.

Private Skies kilpailuttaa kattavasti operaattorit, etsii parhaat hinnat, hoitaa turvallisesti yhteistyö- ja sopimusasiat sekä järjestää lennot ja tarvittavat lisäpalvelut toiveidesi mukaisesti – luomme liikematkoistanne elämyksiä!

Neljä kaupunkia yhdessä päivässä - ryhmä yritysjohtajia vietti tehokkaan kokouspäivän maassa ja pilvissä

Kuinka mahdollistaa kokouspäivä Kööpenhaminassa ja tehokas sisäinen kokous lennon aikana, kun joukko tärkeitä henkilöitä on yksiköissä ympäri Pohjoismaita? Kokosimme ryhmän yritysjohtajia nopeilla pysähdyksillä Helsingistä, Tukholmasta ja Oslosta liikelentokoneen kyytiin, jossa pidettiin koko ryhmän yhteinen strategiakokous ennen päivän Kööpenhaminaan sovittua tapaamista.