Brändätty yksityislento viritti pelifirman henkilöstömatkan huippuunsa

Asiakascase: 260 hengen incentive-matka eksoottiseen kohteeseen alkoi tyylillä jo Helsinki-Vantaalta

Eräs suomalainen pelifirma halusi palkita työntekijänsä ja vauhdittaa uuden pelin suunnittelua. Yhtiö päättikin viedä henkilöstönsä innovatiiviseen paikkaan kehittämään uutta peliä ja teki matkasta samalla palkinnon henkilöstölle kutsumalla mukaan myös työntekijöiden puolisot.

Asiakkaan otettua yhteyttä Private Skiesiin, kilpailutimme heidän tarpeisiinsa ja sovittuun budjettiin istuvat yksityislennot. Pakettiin kuului sekä lentokoneen että Helsinki-Vantaan bisnesterminaalissa sijainneen lähtöportin brändäys asiakkaan toiveiden ja matkan teeman mukaisesti. Matkaan lähti 260 henkilöä ja lentoja lennettiin yhteensä kolme kappaletta, sillä menomatkalla työntekijöiden puolisot lensivät omalla koneellaan kohteeseen. Onnistuneen pelinkehitys- ja virkistymisviikon jälkeen koko ryhmä lensi yhdessä laajarunkokoneella takaisin Helsinkiin.

Miksi Private Skies?

Hauskanpito ja työnteko eivät sulje toisiaan pois – liiketoiminnan kehittämisen ja virkistymisen yhdistävät incentive-matkat tunnetusti kohottavat tuottavuutta ja auttavat työntekijöitä päästämään mielikuvituksen valloilleen uudessa ympäristössä. Private Skiesilta asiakkaamme löytävät suurienkin ryhmien matkoja varten kaikki palvelut saman katon alta – yhdessä Elämys Groupin kanssa järjestämme matkat hetki hetkeltä suunniteltuina aina brändätyistä lennoista majoitukseen ja aktiviteetteihin, jotta matkalle lähtenyt ryhmä voi keskittyä vain oleelliseen!

Reitti

Helsinki – Oman – Helsinki

3 lentoa
260 matkustajaa
7 päivää