Blogi

Charter-lennolla peleihin

Erityisesti kansainvälisissä peleissä aikataulut ovat tiukkoja ja välimatkat pitkiä, joten matkustamiseen kuluu paljon aikaa. Miksi viettää monta tuntia tien päällä tai turhautua usean reittilennon aikataulujen yhdistelemiseen, kun perille voi lentää suoralla tilauslennolla omalle joukkueelle sopivassa aikataulussa?

Lue blogistamme, kuinka esimerkiksi CHL-liigan pelimatkat taittuvat kätevästi joukkueen omalla charter-lennolla.

Lue koko artikkeli »
Blogi

Lemmikin kanssa matkustaminen yksityislennolla

Tilauslennolla matkasta nauttivat niin omistaja kuin lemmikkikin. Me Private Skiesilla pidämme aina huolen, että jokaisen matkustajan matka sujuu mukavasti, helposti ja nopeasti – oli kyse sitten ihmisestä tai lemmikkieläimestä.

Lue blogistamme, miksi tilauslento on paras kuljetusratkaisu kun lemmikkien kanssa kuljetaan lentäen ja mitä asioita tulee ottaa huomioon ennen matkalle lähtöä.

Lue koko artikkeli »
Blogi

Tilauslennolla metsästysmatkalle

Syksy on innokkaiden metsästäjien kulta-aikaa. Metsästyspäivät kirpeän raikkaassa ilmassa houkuttelevat harrastajia matkustamaan kaukaisiinkin kohteisiin metsästysmatkoille nauttimaan rakkaasta harrastuksestaan. Metsästyskausi näkyy vahvasti myös Private Skiesilla metsästysmatkoille

Lue koko artikkeli »
Case

Telkon asiakastilaisuus Ivalossa

Asiakascase: Joustavat paikkavaraukset reittilennolla pelastivat Telkon matkan Ivaloon Telko on suomalainen muovikemikaalien tukkukauppa, jolla on noin 105 miljoona euron liikevaihto ja noin 50 työntekijää. Telkolla

Lue koko artikkeli »