Case

Valtran tehokas kotimaan yritysvierailu tilauslennolla

Työntekijöiden aika on kullanarvoista. Matkustamiseen hukattu aika maksaa yrityksille maltaita ja tehokkaasti toteutetut tilauslennot maksavat itsensä takaisin työtyytyväisyydessä ja säästetyissä työtunneissa. Valtra valitsi vuorokauden mittaiselle matkalleen Private Skiesin charterlennon, jolla ryhmä pääsi aamupäivällä hyvin levänneinä ja optimaalisessa aikataulussa Kemiin ja seuraavana aamuna takaisin Jyväskylään.

Lue koko artikkeli »
Blogi

Tilauslennolla päiväksi Nizzaan

Lentäen toteutetut yhden päivän matkat – joko liikematkojen tai lomamatkojen osalta – ovat tilauslentoasiakkaidemme kasvavassa suosiossa. Yksityiskoneella lentäessä säästät merkittävästi aikaa ja ehdit vierailla useammassakin kohteessa päivän aikana palaten vielä illaksi takaisin kotimaahan.

Lue koko artikkeli »
Case

Uusi strategia piirtyi 100 hengen henkilöstömatkalla Kreikassa

Ulkomailla järjestettävät henkilöstötapahtumat ja -matkat ovat yritykselle suuri panostus, jotka parhaimmillaan vaikuttavat henkilöstön sitoutumisen ja motivoitumisen kautta yrityksen menestykseen pitkällä tähtäimellä. Efima Oy päätti pitkän aikavälin tavoitteiden täyttyessä palkita henkilöstönsä viemällä koko yrityksen työntekijät 5 päiväksi Kreikkaan, Agia Efimialle, ja luotti matkan suunnittelussa ja järjestämisessä Elämys Groupiin ja Private Skiesiin.

Lue koko artikkeli »
Blogi

Tilauslento mukavin tapa matkustaa lasten kanssa

Reittilento pienten lasten kanssa voi olla haastava kokemus sekä lapsille, että vanhemmille etenkin, jos lentokentällä on ruuhkaa, lento myöhässä tai koneessa minimaalisesti tilaa. Tilauslennon valitseminen reittilennon sijaan tekee lasten kanssa matkustamisesta mukavaa – ei jonoja, ei itkusta häiriintyviä kanssamatkustajia, loistava viihdevalikoima sekä tilaa päiväunille ja leikille.

Lue koko artikkeli »
Blogi

Miksi yksityislentäminen on reittilentämistä varmempi vaihtoehto?

Tärkeät tapaamiset eivät odota myöhästyneitä lentoja, eivätkä tiukat aikataulut jousta lentoliikenteen haasteiden vuoksi. Tilauslentämisen edut reittiliikenteeseen nähden korostuvat eritoten viimeaikaisten turvatarkastuskaaosten ja työntekijälakkojen vuoksi myöhästyneiden lentojen valossa.

Tiedätkö, miksi tilauslento saapuu aina ajoissa perille?

Lue koko artikkeli »
Blogi

Charter-lennolla peleihin

Erityisesti kansainvälisissä peleissä aikataulut ovat tiukkoja ja välimatkat pitkiä, joten matkustamiseen kuluu paljon aikaa. Miksi viettää monta tuntia tien päällä tai turhautua usean reittilennon aikataulujen yhdistelemiseen, kun perille voi lentää suoralla tilauslennolla omalle joukkueelle sopivassa aikataulussa?

Lue blogistamme, kuinka esimerkiksi CHL-liigan pelimatkat taittuvat kätevästi joukkueen omalla charter-lennolla.

Lue koko artikkeli »
Blogi

Lemmikin kanssa matkustaminen yksityislennolla

Tilauslennolla matkasta nauttivat niin omistaja kuin lemmikkikin. Me Private Skiesilla pidämme aina huolen, että jokaisen matkustajan matka sujuu mukavasti, helposti ja nopeasti – oli kyse sitten ihmisestä tai lemmikkieläimestä.

Lue blogistamme, miksi tilauslento on paras kuljetusratkaisu kun lemmikkien kanssa kuljetaan lentäen ja mitä asioita tulee ottaa huomioon ennen matkalle lähtöä.

Lue koko artikkeli »
Blogi

Tilauslennolla metsästysmatkalle

Syksy on innokkaiden metsästäjien kulta-aikaa. Metsästyspäivät kirpeän raikkaassa ilmassa houkuttelevat harrastajia matkustamaan kaukaisiinkin kohteisiin metsästysmatkoille nauttimaan rakkaasta harrastuksestaan. Metsästyskausi näkyy vahvasti myös Private Skiesilla metsästysmatkoille

Lue koko artikkeli »
Case

Levänneenä peleihin

Asiakascase: SM-liigajoukkue luottaa tiukan pelitahdin keskellä Private Skiesin palveluun Jääkiekon Champions Hockey League on tiukkatahtinen sarja ja joukkueet kiertävät Eurooppaa pelimatkoillaan ahkerasti. Tiukka pelitahti ja

Lue koko artikkeli »